Roskilde Festivals Koordinatorer søges!

Studenterrådet ved RUC søger koordinatorer til vores aktiviteter og engagement på Roskilde Festival 2025, hvor vi sender en større gruppe af frivillige til at drifte et af campingområderne.

Hvert år sender Studenterrådet ved RUC ca. 100 frivillige til Roskilde Festival, som har til opgave at drifte et af campingområderne. Som Roskilde Festival-koordinator har du ansvaret for at lede, planlægge og udføre Studenterrådets indsats på Roskilde Festival 2025, og der er derfor tale om en midlertidig ansættelse.

Studenterrådet ved RUC er alle RUC-studerendes organisation, der arbejder for at skabe et bedre universitet både studenterpolitisk, socialt og fagligt. Gennem vores deltagelse på Roskilde Festival giver vi vores medstuderende mulighed for at få en gratis billet til festivalen, mod at man lægger en indsats som frivillig på festivalen og dermed er med til at øge fællesskabet blandt RUC studerende.

Arbejdsopgaverne

Som vores Roskilde Festival-koordinator har du ansvaret for rekrutteringen, oplæring, informering og vagtplanlægningen af alle de ca. 100 frivillige. Du har det store overblik, har styr på de forskellige deadlines, får ansvaret for at lave og overholde budgettet for projektet og har ansvaret for at de praktiske forberedelser løses. Under festivalen har du også ledelsesmæssigt ansvar i samarbejde med folkene fra Roskilde Festival. Du kommer også til at stå for den løbende kontakt mellem Studenterrådet ved RUC og Roskilde Festival under planlægningen og afviklingen af festivalen.

festivalen står du blandt andet for frivilligforplejning (snacks, drikkevarer, mad), frivilligmotivation (samtaler med frivillige), registrering af hjemsendte frivillige ved sygdom til RF, daglig kontakt med RF’s campkoordinator og dine service managers samt opsætning og nedtagning af frivilligområde. Disse opgaver kan deles mellem flere koordinatorer og medskabere. Medskabere er frivilige som hjælper dig i dit arbejde i at sørge for at de frivilige har det godt. Din opgave er altså i overvejende grad at sørge for at alle vagterne er besat og at de frivilige har det godt på deres vagt.

Du får mulighed for at udvikle dine koordinerings- og ledelsesevner, samtidig med du har ansvaret for at skabe de rammerne for vores frivillige under festivalen, og dermed sikre at alle får en god festivaloplevelse.

Efter festivalen har du ansvaret for at lukke regnskabet og udarbejde en skriftlig beretning omkring dit arbejde, som gives videre til næste års koordinatorer. Du vil løbende gennem processen (før, under og efter festivalen) have samarbejde med Studenterrådets ledelse, som særligt hjælper med fastsættelsen af de overordnede rammer, budget og kontraktlige forhold.

Dine kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at:

  • Du er udadvendt, og kan engagere, motivere og aktivere folk omkring dig
  • Du har et netværk på RUC, som du med fordel kan benytte for at løse opgaven
  • Du er struktureret og kan arbejde selvstændigt

Derudover er det et krav, at du har sprogkundskaberne til at arbejde mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk – Kørekort samt adgang til bil er en bonus.

Vi tilbyder

  • En studievenlig projektansættelse, med spændende arbejdsopgaver og frihed under ansvar
  • Muligheden for at få erfaring med organisering, mobilisering, samarbejde og lederskab
  • Indflydelse på rammerne for vores mange frivillige på Roskilde Festival

Honorar

Vi tilbyder et engangshonorar på 20.000 kroner (før skat) til koordinatoren / til deling mellem koordinatorerne. Honoraret udbetales efter projektansættelsen er afsluttet, forventeligt i løbet af efteråret 2025.

Ansøgning

Send din motiverede ansøgning og CV til Aleksander Fløystrup, aleksander@sr-ruc.dk senest søndag d. 1. December 2024 Vi tilstræber i det omfang det er muligt at holde ansættelsessamtaler December. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ansættelsesprocessen kontaktes Aleksander Fløystrup på aleksander@ruc.dk, Mille Ottesen på mille@sr-ruc.dk eller Rosa Dræby rosa@sr-ruc.dk

Det er en god idé at være to eller flere koordinatorer om opgaven, så du skal være forberedt på at arbejde sammen med en medkoordinator. Der er mulighed for at søge som samlet hold, eller at søge alene og så evt. være med til at ansætte den anden festivalkoordinator i samarbejde med Studenterrådets ledelse.

Vi ser frem til at læse din/jeres ansøgning.