Vær med til at gøre en forskel!

Som en studenterpolitisk organisation er Studenterrådet ved RUC altid interesseret i at høre din mening.

Studenterrådet ved RUC består af studerende, der kæmper for et bedre universitet, og vi har brug for din hjælp! Hver dag arbejder vi for at hæve det faglige niveau, styrke fællesskabet og forbedre forholdende for de studerende. Med din hjælp kan vi gøre det endnu bedre. Se mulighederne og tag med til et af vores arrangementer, kom med i dit lokale fagråd, vær med i et udvalg eller noget helt fjerde. Vi glæder os til at møde dig!

Vi holder ofte arrangmenter, både sociale og faglige, der gør os klogere og aktiviteter, der gør vores bevægelse stærkere. Så tag forbi til et af vores arrangementer, få en snak med os om hvad vi laver og se om det har interesse for dig.

Du kan også melde dig ind i et udvalg, vi har massere af forskellige som dækker bredt og vi lover at udvalgene tager godt imod dig!
Det kan også være du bare har en god idé, så kom til et arrangement eller smut forbi vores kontor på førstesalen i bygning 13 og tag en snak med os!


Bliv frivillig

Når vi afholder større arrangementer har vi altid brug for frivillige. Som frivillig får du erfaringer med alt fra hvordan man kan føre valgkampange til at være bartender. Som frivillig hos Studenterrådet bliver du en del af et stort fællesskab, med en masse dejlige mennesker som er aktive i det sociale miljø på RUC. Det er helt op til dig selv hvor meget tid du kan og har lyst hjælpe med. Så hvis du har lyst til at give en hånd med til semesterstartsfesten, univalget, Roskilde festival, med på folkemøde eller noget helt femte så kan du enten tilmelde dig vores frivillige facebook gruppe, eller komme forbi vores kontor, så kan vi altid tage en snak om hvad du har lyst til at hjælpe med.


Vil du være med til at styrke det faglige miljø på din uddannelse?

Så er et fagråd måske noget for! Vi styrker bedst vores uddannelse, når vi arbejder sammen. Så tag kontakt til dit fagråd, hvis du vil være med til at forbedre dine fage eller dit institut. Du kan også kontakte dem, hvis du har brug for hjælp!

Du kan finde dit fagråd her.


Søg om penge

Forside

RUC’s studiemiljøpulje

Studenterrådet fik i 2012 RUC til at oprette en årlig pulje til studiemiljøfremmende tiltag og aktiviteter. Der gives 175.000 kr. halvårligt til de bedste idéer og forslag. Har du en god idé til et initiativ, der kan styrke RUCs fag- eller studiemiljø, kan denne pulje hjælpe dig i gang. Du kan læse mere og puljen og søge her.

Du skal være logget ind, før du kan besøge siden.

Der er løbende ansøgningsfrist 15. maj, og 15. november kl. 12.00.

Har du brug for hjælp med din ansøgning? Så kontakt os i bygning 13 eller på contact@sr-ruc.dk

Rektors udviklingspulje

Udviklingspuljen kan søges til konkrete tiltag eller projekter, der er til gavn for RUCs samlede udvikling. Du kan søge rektors udviklingspulje via ansøgningsskemaet herunder.

Ansøgningsfristen er flydende, men det er bedst at søge så tidligt som muligt på (kalender) året.

Ansøgningsblanket til rektors udviklingspulje