Synes du, det kunne være fedt at afprøve event-making, og at arrangere fester? I RUC’ers by Choice kan du være med til at gøre RUC’s sociale studiemiljø bedre og skabe venskaber på tværs af årgange og studieretninger!

Hvad laver vi?

RUC’ers by Choice kan kort beskrives som koordinationsgruppen for de store fester på RUC. Det er stedet, hvor studerende med gode idéer kan henvende sig for at få ført dem ud i livet, og stedet hvor du kan henvende dig, hvis du har lyst til at arrangere eller deltage i de sociale arrangementer, som finder sted på RUC. Vores arbejde består i at koordinere arrangementer, nedsætte arrangørgrupper, finde hands (som hand hjælper du med oppyntning og/eller oprydning til fester) og ikke mindst at bidrage med erfaringer og vejledning til arrangementer, som studerende gerne vil afholde, store som små.

Koordinationsgruppen mødes en gang om måneden. På møderne drøfter vi kommende arrangementer og evalueret på nyligt afholdte, så vi kan sørge for at arrangementerne henvender sig bedst muligt til RUC’s studerende.

De faste arrangementer, som RUC’ers by Choice er med til at koordinere i samarbejde med foreninger såsom RUCbar, er kapsejlads, semesterstartsfesterne, RUC Live! og Sommerfesten. Derudover finder RUC’ers by Choice arrangørerne af RUC’s årlige skitur.

Hvordan kan du være med?

Hvis du gerne vil være med til at fremme det sociale liv på RUC, så har du rig mulighed for at deltage i det omfang du vil, og med de kompetencer du har. I RUC’ers by Choice er der plads til alle, og du bestemmer selv, hvor meget tid og lyst du har til at lægge i det. Som aktiv for RUC’ers by Choice kan du melde dig som arrangør for et eller flere af vores årlige arrangementer, hjælpe til som hand eller bartender til festerne ved at tilmelde dig vores hand-liste og ikke mindst komme med dine egne gode idéer til arrangementer eller events, som du synes mangler på RUC.

Som aktiv har du også muligheden for at udvikle dine kompetencer, da du blandt andet kan få erfaring med eventkoordinering og PR samt udvide dit netværk og få venskaber på kryds og tværs af årgange, som både kan komme til gavn socialt og fagligt.

Links

RUC’ers by Choice på facebook

RUC’ers by Choices hands på facebook

Kontaktinfo

Calvin Carlson

Organisatorisk næstforperson

Studie: International studerende (engelsktalende), kemi og fysik

Udvalg: Committee of International Collaboration (CIC), Forretningsudvalget

Email: calvin@sr-ruc.dk