Om Social Event Committee (SEC)

Synes du, det kunne være fedt at afprøve event-making, og at arrangere fester? I SEC kan du være med til at gøre RUC’s sociale studiemiljø bedre og skabe venskaber på tværs af årgange og studieretninger!

Hvad laver vi?

SEC kan kort beskrives som koordinationsgruppen for fester og andre arrangementer på RUC. Det er stedet, hvor studerende med gode idéer kan henvende sig for at få realiseret disse, eller hvis du har lyst til at arrangere eller deltage i de sociale arrangementer, som finder sted på RUC. Vores arbejde består i at koordinere arrangementer, nedsætte arrangørgrupper, finde hands (som hand hjælper du med diverse opgaver såsom oppyntning og/eller oprydning til fester) og ikke mindst at bidrage med erfaringer og vejledning til arrangementer, som studerende gerne vil afholde, store som små.

Koordinationsgruppen mødes som regel en gang om måneden. På møderne drøfter vi kommende arrangementer og evaluerer på nyligt afholdte, så vi kan sørge for at arrangementerne henvender sig bedst muligt til RUC’s studerende.

Der er flere faste arrangementer som SEC er med til at koordinere i samarbejde med foreninger såsom RUCbar. Dette er blandt andet kapsejlads, semesterstartsfesterne, RUC Live! og Sommerfesten. Derudover finder SEC arrangørerne af RUC’s årlige skitur.

Hvordan kan du være med?

Hvis du gerne vil være med til at fremme det sociale liv på RUC, så har du rig mulighed for at deltage i det omfang du vil, og med de kompetencer du har. I SEC er der plads til alle, og du bestemmer selv, hvor meget tid og lyst du har til at lægge i det. Som aktiv for SEC kan du melde dig som arrangør for et eller flere af vores årlige arrangementer, hjælpe til som hand eller bartender til festerne ved at tilmelde dig vores hand-liste og ikke mindst komme med dine egne gode idéer til arrangementer eller events, som du synes mangler på RUC.

Som frivillig har du også muligheden for at udvikle dine kompetencer, da du blandt andet kan få erfaring med eventkoordinering og PR samt udvide dit netværk og få venskaber på kryds og tværs af årgange, som både kan komme til gavn socialt og fagligt.

Kontakt

Mille Ottesen eller Aleksander Fløystrup

Mail: mschouo@ruc.dk eller aleksander@sr-ruc.dk