Fagligt Netværk (FANE)

Vil du have styrket din faglighed og måske være med til at gøre det samme for resten af dine medstuderende på hele RUC? Så er det Fagligt Netværk, du skal have fat i!

Hvad laver vi?

Fagligt Netværk arrangerer gratis, studierelevante kurser for studerende ved RUC.

Kurserne er et supplement til vores undervisning og har som hovedformål at give os som studerende nogle gode redskaber og grundlæggende kompetencer, som vi kan trække på i løbet af vores studietid –  og forhåbentligt også længe efter.

Når man starter på universitetet, er der mange kompetencer man forventes at have på trods af, at man ikke nødvendigvis har fået undervisning heri. Hvordan skriver man f.eks. et akademisk essay? Hvorfor er metode vigtigt, og hvad bruger man det til i et projekt? Og hvordan er det lige man planlægger sin tid, så man både har tid til at få læst til sine kurser og have et socialt liv ved siden af?

Fagligt Netværk arrangerer 5-6 kurser per semester, og udbyder kurser i alt fra studie- og notatteknik, akademisk skrivning, kommatering, metode, videnskabsteori til gruppedynamik og -eksamen og mange, mange flere. Alle oplægsholdere og undervisere er dygtige og erfarne, og vi lægger stor vægt på formidling og inddragelse, så alle får mest muligt ud af kurserne.

Desuden serverer vi kaffe og snacks til hvert kursus, så vi kan hygge os med at blive superstuderende.

Hvordan kan du være med?

Du kan finde aktuelle kurser på vores Facebookside.

Vi lægger stor vægt på, at de kurser, vi udbyder, også er de kurser, der efterspørges blandt studerende. Så hvis du har gode idéer til kursusemner eller feedback på et kursus, så hører vi meget gerne fra dig!

Du kan også være med til at arrangere kurserne. Det indebærer at beslutte, hvilke kurser Fagligt Netværk skal arrangere det kommende semester, som at finde relevante oplægsholdere, og at hygge om de deltagerne ved blandt andet at brygge kaffe og handle lækkerier ind.

Links

Fagligt Netværk på facebook 

Kontakt

Sofie Würtz

Mail: sofiew@ruc.dk