På denne side kan du finde informationer omkring de mange fagforeninger og a-kasser, som du som studerende kan drage nytte af både under, men også efter, dit studie.

Ingeniørforeningen IDA


IDA er Danmarks største interesseorganisation og fagforening for studerende inden for IT, naturvidenskab og ingeniørfag. Det er din genvej til en lang række kontante fordele, sociale og faglige events og hjælp til studiejob og lønforhandling. Det første år er gratis og uden binding. Herefter koster studiemedlemskabet kun 20 kr. om måneden. Læs mere om studiemedlemskabet her.

DM & Magistrenes A-Kasse

Er du studerende inden for humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab, it, kommunikation, psykologi eller pædagogik? Så er DM og MA en fagforening og a-kasse for dig.

Som medlem kan du komme med til masser af fede arrangementer og kurser, vi rådgiver dig i forhold til dit studie og studiejob, og så hjælper vi dig med at komme godt i gang med dit arbejdsliv. Desuden får du som medlem en lang række rabatter og medlemsfordele, fx en attraktiv studieforsikring hos Lærestandens Brandforsikring.

Et studiemedlemskab i DM er gratis det første år og koster herefter 20 kroner pr. måned. Du er gratis medlem af MA, så længe du studerer og er under 30 år. 

Find desuden mere information på  https://studerende.dm.dk/eller følg os på https://www.facebook.com/DMogMAstuderende

DJØF

Hej studerende, vi er din fagforening!

Den her er til dig, der lige er startet på studiet. Dig, på den samfundsfaglige uddannelse, der uddanner dig til at få samfundet til at hænge sammen. Og finde sammen. Sammen med de 22.000 andre studiemedlemmer, får du et netværk, du kan bruge med det samme. Måske drømmer du om at styrke bæredygtigheden, mindske uligheden, styrke demokratiet. Måske drømmer du om et stærkt studieliv med stærke øl i fredagsbaren og mere tid med din læsegruppe. Måske ved du det ikke endnu. Uanset hvad, skal du vide, at vi er her for dig. Igennem rådgivning, rabataftaler og rygdækning. Djøf har din ryg, når rygsækken bliver tung og SU-en løber op. Du kan blive medlem for 0 kr. de første 12 måneder.

Meld dig ind her

Akademikernes A-Kasse (på dansk)

Akademikernes A-Kasse (in English)