Udlån af Studenterrådets sceneelementer

Studenterrådet har en række store, robuste sceneelementer som du kan låne til din fest/event/festival/hundeudstilling. 

Depositum

De er gratis at låne, dog skal man betale 500 kroner i depositum i tilfælde af, at de tager skade under udlånet. I vil få depositum tilbage efter udlån. Pengene skal afleveres (efter aftale) i en konvolut til organisationsmedarbejderen ved Studenterrådet. Han sidder på det lille kontor i Studenterhuset.

Udlån

For at låne et antal sceneelementer skal I skrive til Studenterrådets organisationsmedarbejder på Heidisilke@sr-ruc.dk. Alternativt kan han også være at finde i det lille studenterrådskontor i Studenterhuset (bygning 13). Det er ikke sikkert at I får svar samme dag som I skriver, så hvis I vil være sikre, så skriv mindst en uge før I vil låne dem. Der kan også være flere om buddet på dagen, så det er altid en god idé at være ude i god tid. 

Transport

Sceneelementerne er store og tunge. Derfor kan de være svære at transportere. Efter gældende regler for lån af el-hunden Morten (som kan læses på kontoret), kan det være en god idé at bruge den til transporten. Husk at lave en aftale med Studenterrådet, hvis I gerne vil låne Morten. 

God fornøjelse