På denne side har vi samlet eksempler på de mest stillede spørgsmål. Hvis du stadigvæk sidder med spørgsmål anbefaler vi, at du sender en mail til studenterraadet@sr-ruc.dk.

Jeg synes, I laver et vigtigt arbejde, men jeg har desværre ikke selv tid.

Det forstår vi sgu godt, for vi kan godt virke som nogle travle typer. Men følelsen af at få en vigtig sag igennem, kan man blive helt høj af. Og jo, vi gør selvfølgelig nogle store personlige ofte, når vi ikke har tid til at binge en hel sæson af vores yndlingsserie på Netflix. Til gengæld drikker vi en del øl efter vores møder med fede mennesker på tværs af studier, årgange, universiteter og nogle gange landegrænser. 

Jeg når jo alligevel ikke at mærke effekterne af det, jeg kunne være med til at ændr

Det er rigtigt nok, at nogle af forandringerne godt kan ligge lidt langt ude i fremtiden. Men er du ikke ret glad for at vi har et Studenterhus på RUC? Den kamp tog nemlig ret mange år for studenterrødder, der selv for længst har afleveret deres specialer. Men andre også kampe, der kan vindes hurtigere. Men det kræver, at vi er endnu flere studerende, der udskifter passivitet med engagement. 

Jeg ved ikke nok om emnerne til at have en holdning eller gøre en forskel

Det skal du sgu ikke bekymre dig om. Sådan har vi det alle sammen en gang i mellem. Studenterrådets strategi er faktisk at, vi deler viden og erfaringer mellem en masse studerende, der hver især ved lidt. På den måde er det typisk os, der ved mest på RUC. At skabe forandringer handler faktisk ikke altid om at vide al muligt, men om at have erfaringer og gode ideer.