Studenterrådet giver jer SortePer!

RUC’s absolut bedste og vildeste mobile lydvogn til dato!

Med ekstrem brugervenlighed, og et lydtryk der kan vælte selv den største fest omkuld, er der ikke indgået nogle kompromisser!

SortePer er med sine 500 kilo en stor krabat, men har også meget at byde på: Smid din smartphone eller computer i jackstikket, og så er festen igang!

Har I en Dj? – Intet problem!

SortePer kommer med en pult, der tilegner sig et af de mest brugte dj-softwares til dato (Serato).*

SortePer er nem at transportere rundt på sine fire punkterfrie hjul**. Ligeledes er det robust bygget, så man kan roligt komme rundt på hele campus eller omegnen.

Anlægget kommer med eller uden tag, alt efter behov. Når taget er på, hjælper en solcelle med at lade batterierne op. Pt. er levetiden på batterierne “Et helt Roskilde Festival” – så ingen bekymringer dér!

Så hvis I står og mangler et godt anlæg til en udendørs husfest, ved Trekroner Sø eller generelt et udendørsarrangement, er SortePer det I skal bruge! * Der er mulighed for at tilslutte egen pult hvis dette er at foretrække.

Pris

Før I booker lydvognen, er det vigtigt at I kontakter kontaktpersonen August, for at sikre at der ikke er andre der allerede har booket. Det kan I gøre på:Tel: +45 52 40 77 64August Krogh

Det koster 500 kroner at leje Sorteper, samt 1000 kroner i depositum.

 Betaling: https://www.studenterraadet.dk/civicrm/contribute/transact/urlargs/reset/1/id/8

** BEMÆRK: Det kræver minimum 3 personer, at bekvemt kunne trække/skubbe SortePer.