Studenterrådet ved RUC søger kommunikationsansvarlig (frivillig stilling)

Har du lyst til at få udviklet dine kommunikationskompetencer? Kan du lide at arbejde med de sociale medier og synes du, at tilrettelæggelsen af planlagt kommunikation og kampagner lyder spændende? Så søger Studenterrådet lige nu en frivillig kommunikationsansvarlig.

Om os

Studenterrådet er en organisation drevet af studerende for studerende på RUC. Vi har til formål at varetage de studerendes studentersociale, studenterfaglige og studenterpolitiske interesser. Derudover er vi en ikke-religiøs organisation og er uafhængig af partipolitiske interesser. Vi står bl.a for rusvejledningen, adskillige sociale begivenheder (semesterstartsfesten, kapsejlads, sommerfest, mm), kurser for de studerende og politisk repræsentation i akademisk råd og universitetsbestyrelsen.

Om stillingen

Du kommer til at arbejde tæt sammen med Studenterrådets bestyrelse, forretningsudvalg og formandskab så vel som mange andre studerende, der er aktive i Studenterrådet. Derudover vil du få konkret mulighed for at afprøve din teoretiske viden i praksis på mange forskellige platforme og i mange forskellige sammenhænge.

Som kommunikationsansvarlig kommer du til at beskæftige dig med en bred pallette af kommunikationsopgaver såsom fx:

 • Branding, digital kommunikation og design, herunder fx at producere indhold til hjemmesiden.
 • Udføre design af posters, flyers og anden fysisk kommunikation.
 • Koordinering af kommunikation via de sociale medier herunder især Facebook og Instagram
 • Promovering af Studenterrådets kurser og events på universitetet
 • Koordinering af kommunikationsstrategien under universitetsvalget, såvel som Studenterrådets kommunikationsindsats under kommunalvalget.

Det vil også være muligt selv at komme med input til opgaver, kampagner og strategier. Dette bliver særligt aktuelt i foråret 2018, da disse kampagner endnu ikke er bestemt.

Stilling er tidsbegrænset indtil 1. juli 2018, dog med mulighed for forlængelse.

Vi forventer at du bruge min. 8 timer i gennemsnit om ugen, dog vil der være perioder med en betydelig højere arbejdsbelastning som fx under universitetsvalget.

Om dig

Vi forestiller os, at du:

 • er udadvendt, venlig, har et godt humør og er god til at skabe relationer
 • er opsøgende og har nemt ved at danne dig et overblik
 • kan navigere i en kompleks, politisk, faglig og social organisation, med et højt tempo.
 • er god til at overholde deadlines og kan arbejde systematisk og struktureret.
 •  skriver og taler et fejlfrit og letlæseligt dansk og er dygtig til engelsk.
 • kan kommunikere til forskellige målgruppe og har indsigt i hvad det vil sige at være studerende på RUC
 • er grundig og omhyggelig i din udførelse af opgaver
 • kan lide farven lilla 🙂

Vi forudsætter ikke at du på forhånd har erfaring med eller har et indgående kendskab til vores organisation, men du skal være villig til at lære om Studenterrådet, RUC som organisation og det frivillige miljø på universitetet.

Som kommunikationsansvarlig får du derudover et certifikat på dit arbejde fra Studenterrådet, som du kan bruge fremadrettet i din karriere. Derudover vil du kunne benytte den erfaring som du får igennem dine opgaver til dit CV og din karriereprofil.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte vores organisatoriske næstformand Marcus Turunen på marcus@studenterraadet.dk eller tlf. 5357 0138.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion, politisk orientering eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. Det er dog et krav at du er studerende på Roskilde universitet.

Send din ansøgning, CV og anden relevant dokumentation til marcus@studenterraadet.dk, senest søndag d. 8. Oktober 2017 kl. 22.