Hvis du går på NAT …

På denne side kan du finde informationer omkring de mange fagforeninger og a-kasser, som du som studerende kan drage nytte af både under, men også efter, dit studie.

JA – Fagforeningen for Natur, Miljø & Fødevarer

JA samler alle, som har en akademisk interesse i natur, miljø og fødevarer og organiserer
faggrupper, som skal løse fremtidens udfordringer inden for de tre områder. Vi er specialister i medlemmernes arbejdsliv og behovene i de virksomheder og organisationer, de ansættes i. Læs mere om JA her.

DM & Magistrenes A-Kasse


Er du studerende inden for humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab, it, kommunikation, psykologi eller pædagogik? Så er DM og MA en fagforening og a-kasse for dig.

Som medlem kan du komme med til masser af fede arrangementer og kurser, vi rådgiver dig i forhold til dit studie og studiejob, og så hjælper vi dig med at komme godt i gang med dit arbejdsliv. Desuden får du som medlem en lang række rabatter og medlemsfordele, fx en attraktiv studieforsikring hos Lærestandens Brandforsikring.

Et studiemedlemskab i DM er gratis det første år og koster herefter 20 kroner pr. måned. Du er gratis medlem af MA, så længe du studerer og er under 30 år. 

Find desuden mere information på  https://studerende.dm.dk/eller følg os på https://www.facebook.com/DMogMAstuderende

Ingeniørforeningen IDA

IDA er Danmarks største interesseorganisation og fagforening for studerende inden for IT, naturvidenskab og ingeniørfag. Det er din genvej til en lang række kontante fordele, sociale og faglige events og hjælp til studiejob og lønforhandling. Det første år er gratis og uden binding. Herefter koster studiemedlemskabet kun 20 kr. om måneden. Læs mere om studiemedlemskabet her.