Hvis du går på HUM …

På denne side kan du finde informationer omkring de mange fagforeninger og a-kasser, som du som studerende kan drage nytte af både under, men også efter, dit studie.

Dansk Journalistforbund

DJ er fagforeningen for dig, er vil være en del af medie- og kommunikationsbranchen. Vi har en masse fede faglige og sociale events, vi har selvfølgelig også kontakte fordele – som fx forsikringer, bankaftaler og rabat på studiebøger.
Som noget helt særligt så har DJ 2 studenterorganisationer på RUC så vi også sikrer det fælles faglige miljø.
 
Læs mere om os på https://journalistforbundet.dk/

Kommunikation & Sprog

Psst, har du styr på forskellen mellem en fagforening og en a-kasse?  

Hvis ikke, så tjek denne video her:  

Kommunikation og Sprog er fagforeningen for dig, som vil studere kommunikation, sprog eller marketing. Vi kender branchen, som du gerne vil studere. Som medlem vil du derfor få tilbudt den rette hjælp og vejleding, både igennem din studietid og når du skal til at træde ind på arbejdsmarkedet.  

Som nyt medlem får du dit første år gratis. Prisen derefter svarer til en lille fadøl. Vores medlemmer får en række fordele. Blandt andet over 400 gratis kurser årligt, som kan hjælpe med at styrke din kompetenceprofil. Du kan læse mere om os og vores fordele på https://www.kommunikationogsprog.dk Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation & SprogDM & Magistrenes A-Kasse


Er du studerende inden for humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab, it, kommunikation, psykologi eller pædagogik? Så er DM og MA en fagforening og a-kasse for dig.

Som medlem kan du komme med til masser af fede arrangementer og kurser, vi rådgiver dig i forhold til dit studie og studiejob, og så hjælper vi dig med at komme godt i gang med dit arbejdsliv. Desuden får du som medlem en lang række rabatter og medlemsfordele, fx en attraktiv studieforsikring hos Lærestandens Brandforsikring.

Et studiemedlemskab i DM er gratis det første år og koster herefter 20 kroner pr. måned. Du er gratis medlem af MA, så længe du studerer og er under 30 år. 

Find desuden mere information på  https://studerende.dm.dk/eller følg os på https://www.facebook.com/DMogMAstuderende

DJØF


Hej studerende, vi er din fagforening!

Den her er til dig, der lige er startet på studiet. Dig, på den samfundsfaglige uddannelse, der uddanner dig til at få samfundet til at hænge sammen. Og finde sammen. Sammen med de 22.000 andre studiemedlemmer, får du et netværk, du kan bruge med det samme. Måske drømmer du om at styrke bæredygtigheden, mindske uligheden, styrke demokratiet. Måske drømmer du om et stærkt studieliv med stærke øl i fredagsbaren og mere tid med din læsegruppe. Måske ved du det ikke endnu. Uanset hvad, skal du vide, at vi er her for dig. Igennem rådgivning, rabataftaler og rygdækning. Djøf har din ryg, når rygsækken bliver tung og SU-en løber op. Du kan blive medlem for 0 kr. de første 12 måneder.

Meld dig ind her

Akademikernes A-Kasse (på dansk)Akademikernes A-Kasse (in English)