Studenterrådet søger frivilligkoordinator til at styrke Studenterrådets frivilligeindsats (frivillig stilling)

Brænder du for at engagere andre? Og er du god til at udtænke alternative måder at udbrede kendskabet til en organisation samt at få andre til at tage del i kampen for et stærkere universitet? Så søger Studenterrådet lige nu en frivilligkoordinator.

Om os

Studenterrådet er organisationen af studerende for de studerende på RUC. Vi har til formål at varetage de studerendes studentersociale, studenterfaglige og studenterpolitiske interesser. Derudover er vi en ikke-religiøs organisation og er uafhængig af partipolitiske interesser. Vi står bl.a for rusvejledningen, adskillige sociale begivenheder (semesterstartsfesten, kapsejlads, sommerfest, mm), kurser for de studerende og politisk repræsentation i akademisk råd og universitetsbestyrelsen.

Om stillingen

Du kommer til at arbejde tæt sammen med Studenterrådets bestyrelse, forretningsudvalg og formandskab, så vel som mange andre studerende, der er aktive i Studenterrådet. Derudover vil du arbejde tæt sammen med Studenterrådets eventansvarlige, kommunikationsansvarlige og vores underudvalg RUC’ers by Choice.

Du kommer til at udvikle en frivillig-proces for nye aktive: alt fra hvordan de studerende første gang hører om Studenterrådet til, hvordan vi bedst kommer i kontakt med disse, til efterfølgende hvordan vi bedst identificerer deres ønsker og behov, samt hvordan vi får aktiveret dem. Du kommer desuden til at arbejde med opkvalificering af Studenterrådets aktive via kurser eller lignende.

Som frivilligkoordinator kommer du til at lave en række konkrete opgaver, som fx:

 • Overordnet mobilisering af frivillige.
 • Tilrettelægge og udføre oplysningskampagne om Studenterrådet.
 • Udarbejde en “frivillig proces”.
 • Kontinuerligt være i kontakt med nye frivillige og sikre at de finder sig tilrette og fortsat er motiveret i det arbejde de udfører for Studenterrådet.
 • Afholde intromøder for nye frivillige.
 • Opkvalificere Studenterrådets aktive.

Du vil overordnet arbejde ud fra Studenterrådets frivilligstategi, men der vil også være mulighed for selv at komme med input til opgaver, events og strategier.

Stillingen er tidsbegrænset indtil 1. juli 2018, dog med mulighed for forlængelse.

Vi forventer at du bruge min. 8 timer i gennemsnit om ugen, dog vil der være perioder med en betydelig højere arbejdsbelastning som fx under universitetsvalget.

Om dig

Vi forestiller os, at du:

 • er udadvendt, venlig, har et godt humør og er god til at skabe relationer.
 • er opsøgende og har nemt ved at danne dig et overblik.
 • kan navigere i en kompleks, politisk, faglig og social organisation med et højt tempo.
 • er god til at overholde deadlines og kan arbejde systematisk og struktureret.
 • skriver og taler et fejlfrit og letlæseligt dansk og er dygtig til engelsk.
 • kan kommunikere til forskellige målgrupper og har indsigt i hvad det vil sige at være studerende på RUC.
 • er grundig og omhyggelig i din udførelse af opgaver.

Vi forudsætter ikke, at du på forhånd har erfaring med eller har et indgående kendskab til vores organisation, men du skal være villig til at lære om Studenterrådet, RUC som organisation og det frivillige miljø på universitetet.

Som frivilligkoordinator får du derudover et certifikat på dit arbejde fra Studenterrådet, som du kan bruge fremadrettet i din karriere. Derudover vil du kunne benytte den erfaring som du får igennem dine opgaver til dit CV og din karriereprofil.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte vores organisatoriske næstformand Marcus Turunen på marcus@studenterraadet.dk eller tlf. 5357 0138.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion, politisk orientering eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. Det er dog et krav at du er studerende på Roskilde Universitet.

Send din ansøgning, CV og anden relevant dokumentation til marcus@studenterraadet.dk senest søndag d. 8. Oktober 2017 kl. 22.