Faste årlige arrangementer arrangeret af SEC

Det er dog usikker hvilke af disse arrangementer der er mulige at afholde grundet COVID-19. Løbene info kan findes på RUC’s Facebook side, eller ved at kontakte SEC direkte på marc@sr-ruc.dk

Sommerfesten

Sommerfesten er et koncept, som afholdes hvert år i sommer perioden oftest i slutningen af maj. Det forgår gerne udendørs, hvis vejret tillader det. Oftest er det et heldags arrangement, som byder på forskellig underholdning. Det foregår som regel omkring studenterhuset, da dette event er i samarbejde med RUCbar.

Nærmere info om dette års sommerfest kommer ud i løbet af forårssemesteret.

Kapsejlads

Kapsejladsen er den uofficielle afslutningsfest på rusvejledningen. Her kan basishusene stille op med en hjemmelavet båd, hvorefter de dyster i flere etaper, ved at krydse Trekronersøen. Dette fungerer som en opvarmning til semesterstartsfesten, der derefter bliver afholdt senere på aftenen. Når vinderen er fundet, åbnes der op til et brag af en fest over flere dele af campus. Semesterstarts festen ses oftest i kantinen, samt samarbejde med flere af RUC’s bar-organisationer, der kan findes rundt på campus.

Skitur

SEC afholder en årlig skitur for alle studerende på RUC. Dette gøres for at samle RUC, skabe et større RUC-fællesskab og et større netværk blandt de studerende.

Julefrokost for frivillige

Julefrokosten er et arrangement, der afholdes som tak for de mange foreninger og arrangørers frivillige arbejde på RUC og for SR. Dette event afholdes oftest i december eller Januar, og afholdes med en masse god mad og julestemning.

Se SEC’s retningslinjer for flere detaljer omkring arrangementer.