Faste årlige arrangementer arrangeret af RUC’ers By Choice

MGP

RUC’s Melodi Grand Prix afholdes hvert år i marts måned. Det er et stort arrangement, hvor RUC-bands dyster mod hinanden om titlen som årets band. Vinderen bliver ofte udnævnt i en blanding af dommerpanel og afstemning blandt publikum.

Nærmere information om regler for deltagelse vil blive bestemt af arrangørgruppen og skrevet ud i starten af forårssemesteret.

Sommerfesten

Sommerfesten er et nyt koncept, som afholdes hvert år i slutningen af maj. Det forgår gerne udendørs, hvis vejret tillader det. Ofte er det et heldagsarrangement, som byder på forskellig underholdning. Sidste år forgik det i og omkring studenterhuset samt nede ved Trekronersøen, hvor der var opstillet installations- og lyskunst og en musikscene.

Nærmere info om dette års sommerfest kommer ud i løbet af forårssemesteret.

Kapsejlads

Kapsejladsen er den uofficielle afslutningsfest på rusvejledningen. Her kan basishusene stille op med en hjemmelavet båd. Derefter skal de dyste i flere etaper, hvor de krydser Trekronersøen. Når vinderen er fundet, åbner dørene til kantinen til et brag af en fest.

Dette arrangement afholder desuden en bogmesse, hvor de nye studerende har mulighed for at købe – og de gamle for at sælge – bøger til det første semester for billige penge.

Skitur

RUC’ers by Choice afholder en årlig skitur for alle studerende på RUC. Dette gøres for at samle RUC, skabe et større RUC-fællesskab og et større netværk blandt de studerende.

Foreningsfest/Julefrokost for aktive

Både foreningsfesten og julefrokosten er arrangementer, der afholdes som tak for de mange foreninger og arrangørers frivillige arbejde på RUC. 

Se RUC’ers by Choice’s retningslinjer for flere detajler omkring arrangementer.